lunes, 23 de diciembre de 2019

TROOPER – IRON MAIDEN


NOM: TROOPER – IRON MAIDEN
TIPUS: PREMIUM
VOLUM: 50 CL
GRADUACIÓ: 4,7 %
DATA DE LA LLAUNA: 2019
FABRICACIÓ: Frederic Robinson LTD. Stockport 
IMATGE: Eddie, de nom complet Eddie o Edward the Head, és la icona de la banda britànica de heavy metal Iron Maiden. Es tracta d’un personatge antropomòrfic que apareix en totes les portades dels diferents àlbums, recopilatoris, discs de tots tipus de la banda, així com en les samarretes, pòsters, etc. A més, a més la figura d’Eddie ha estat present, representat de diverses maneres en cada actuació en directe.


NOTES: L'etiqueta té remembrances històriques. Tant la cançó com la cervesa són un homenatge a la famosa Batalla de Balaclava, durant la guerra de Crimea (1854) on 600 soldats de cavalleria de l'exèrcit anglès, superats amplíssimament per l’artilleria russa, es va batre en una heroica però inútil batalla a causa de la mala interpretació d'una ordre militar donada pel comandant en cap Lord Raglan, per aixó Eddie The Head apareix carregant una bandera estripada de la Gran Bretanya.

 

 

 

 

SMÄDNÝ MNÍCH

  NOM: SMÄDNÝ MNÍCH TIPUS: Pilsen VOLUM: 55 CL GRADUACIÓ: A la llauna no ho diu, però deu de tenir de 3,5 a 4% DATA DE LA LLAUNA: 2...