lunes, 6 de julio de 2020

KARLSQUELL



NOM: KARLSQUELL
TIPUS: PALE ALE
VOLUM: 33 CL
GRADUACIÓ: 4,6 %
DATA DE LA LLAUNA: Consumir abans d’agost de 2020
FABRICACIÓ: Cervezas Arriaca. Yunquera de Henares (Guadalajara) 
IMATGE: Les d’un concert. A la llauna blava es veu el pianista, a la vermella el saxo i la trompeta i a la verda el guitarrista, tots acompanyats pel públic que els aclama.


NOTES: A la llauna diu que es tracta d’una cervesa artesana.
Karlsquell és una marca de cervesa que es ven als supermercats Aldi. Aquestes llaunes estan fabricades a Espanya, però a Alemanya - Aldi és alemany – està fabricada pel grup Holsten-Brauerei, i està considerada com una beguda de culte pel moviment punk, entre altres, sobretot a partir de la cançó del mateix nom de la banda alemanya Slime, publicada dins del DVD Wenn der Himmel brennt de l’any 2004.
A Alemanya és molt popular i fins i tot un personatge de la parodia de Star Trek "Sinnlos im Weltraum" es deia Karlsquell i fou interpretat per l’actor Jon de Vries.
Llegim que en l’actualitat aquesta cervesa ja no es ven a Alemanya, que s’ha canviat per la marca Maternus, però encara es continua venent a Bèlgica, Luxemburg, França i Espanya (Wikipedia)



 

 

 

 

  

 

 

 

 

SMÄDNÝ MNÍCH

  NOM: SMÄDNÝ MNÍCH TIPUS: Pilsen VOLUM: 55 CL GRADUACIÓ: A la llauna no ho diu, però deu de tenir de 3,5 a 4% DATA DE LA LLAUNA: 2...