viernes, 30 de junio de 2017

FISCHER


NOM: FISCHER
TIPUS: PILSEN
VOLUM: 33 CL.
GRADUACIÓ: 4,5%
DATA DE LA LLAUNA: 1992
FABRICACIÓ: BRASSERIE FISCHER. SCHILTIGHEIM. ALSACIA (FRANÇA)
IMATGE: NEN (QUE S’IDENTIFICA AMB UN JOVE PESCADOR) AMB EL VESTIT TÍPIC DE LA ZONA, ASSEGUT DALT D’UN BARRIL DE CERVESA BEVENT D’UNA GRAN GERRA.
PREMI: LAURIER D’OR. QUALITAT INTERNACIONAL.

BREU HISTÒRIA:
A l’any 1821 Jean Fischer funda aquesta fàbrica amb el nom de Fischer & Adelshoffen. En la seva elaboració s’utilitzen tècniques tradicionals alemanyes, però amb l’estil alsacià, que en basa en el menor temps de maduració.
Està elaborada amb ingredients naturals de la zona, tal com aigua de pous subterranis i cereals de la regió. 
Els entesos diuen que és una cervesa de color daurat d’escuma blanca i esponjosa, de ferm sabor, amb caràcter i amb un lleuger sabor de malta. També es nota el sabor metàl·lic i sec que li dona el blat de moro, restant de tot plegat un regust dolç.
La temperatura òptima de consum és entre els 4 i 6 graus.

 
 
 


DREHER


NOM: DREHER
TIPUS: PILSEN
VOLUM: 33 CL.
GRADUACIÓ: 4,7%
DATA DE LA LLAUNA: 1994
FABRICACIÓ: BIRRA DREHER SPA. MILANO (ITALIA)
IMATGE: BUST D’UNA NOIA EN LA PORTADA D’UN CATÀLEG DE L’EMPRESA.

BREU HISTÒRIA:
Antón Dreher  es va establir, amb la seva família, a Budapest a principis del segle XIX i es guanyava la vida produint cervesa. Pel que es veu, per casualitat va descobrir el procés de fabricació lager, un tipus de cervesa menys amargant que la pilsen que era molt popular.
Ha arribar a ser el producte més típic de la cerveseria Dreher que és la més gran d’Hongria.
En 1928 els germans italians Luciani van comprar la fàbrica Dreher de Trieste i en 1974 la multinacional holandesa Heineken va adquirir el grup Birra Dreher.   

 

SMÄDNÝ MNÍCH

  NOM: SMÄDNÝ MNÍCH TIPUS: Pilsen VOLUM: 55 CL GRADUACIÓ: A la llauna no ho diu, però deu de tenir de 3,5 a 4% DATA DE LA LLAUNA: 2...