NOM: FISCHER
TIPUS:
PILSEN
VOLUM: 33
CL.
GRADUACIÓ:
4,5%
DATA DE
LA LLAUNA: 1992
FABRICACIÓ:
BRASSERIE FISCHER. SCHILTIGHEIM. ALSACIA (FRANÇA)
IMATGE: NEN
(QUE S’IDENTIFICA AMB UN JOVE PESCADOR) AMB EL VESTIT TÍPIC DE LA ZONA, ASSEGUT
DALT D’UN BARRIL DE CERVESA BEVENT D’UNA GRAN GERRA.
PREMI:
LAURIER D’OR. QUALITAT INTERNACIONAL.
BREU HISTÒRIA:
A l’any 1821 Jean Fischer funda aquesta fàbrica
amb el nom de Fischer & Adelshoffen. En la seva elaboració s’utilitzen
tècniques tradicionals alemanyes, però amb l’estil alsacià, que en basa en el
menor temps de maduració.
Està elaborada amb ingredients naturals de la
zona, tal com aigua de pous subterranis i cereals de la regió.
Els entesos diuen que és una cervesa de color daurat d’escuma blanca i
esponjosa, de ferm sabor, amb caràcter i amb un lleuger sabor de malta. També
es nota el sabor metàl·lic i sec que li dona el blat de moro, restant de tot
plegat un regust dolç.
La temperatura òptima de consum és entre els 4 i 6 graus.
No hay comentarios:
Publicar un comentario