lunes, 31 de julio de 2017

MCEWAN’S



NOM: MCEWAN’S
TIPUS: LAGER
VOLUM: 50 CL.
GRADUACIÓ: 4,1%
DATA DE LA LLAUNA: -
FABRICACIÓ: SCOTTISH & NEWCASTLE BREWERIES LTD. EDIMBURG (ESCÒCIA)
IMATGE: FIGURA DIFUMINADA AMB SOMBRERO AMB UNA GERRA DE CERVESA A LA MÀ QUE EVOCA EL RETRAT DE LAUGH

 

ING CAVALIER BASADA EN LA PINTURA DE FRANS HALS QUE DES DE LA DÈCADA DE 1930 ESDEVÉ LA IMATGE DE LA MARCA. 

BREU HISTÒRIA:
McEwan's és una marca de cervesa que es va originar a Edimburg, Escòcia i que pertany a la cervesera anglesa Wells & Youngs.
La història es remunta a l’any 1856 quan William McEwan va obrir la Fountain Brewery a Fountainbridge, Edimburg. L’empresa  va experimentar diverses fusions i amb Newcastle Breweries va formar l’Scottish & Newcastle. La marca McEwan va passar a Heineken el 2008 i el 2011 aquesta la va vendre a Wells & Youngs.
La companyia va ser un conegut patrocinador de nombrosos equips de futbol al llarg dels anys 80 i 90, principalment el guanyador del títol de la Premier League de Blackburn Rovers i Rangers.
Sembla ser que al maig de 2017, Charles Wells Ltd va vendre els seus negocis actuals de cervesa (incloent McEwan's) a la firma Marstons.




NOM: MCEWAN’S EXPORT
TIPUS: LAGER
VOLUM: 44 CL.
GRADUACIÓ: -
DATA DE LA LLAUNA: -
FABRICACIÓ: SCOTTISH & NEWCASTLE BREWERIES LTD. EDIMBURG (ESCÒCIA)
IMATGE: Figura amb barret amb una gerra de cervesa a la mà dreta que evoca el retrat de Laughing Cavalier, basada en la pintura de Frans Hals que des de la dècada de 1930 esdevé la imatge de la marca.

Frans Hals (Anvers 1582- Haarlem 1666) va ser un pintor pertanyent a l’escola barroca holandesa. És considerat com un mestre del retrat.   
Pintura “laughing cavalier” o cavaller somrient, pintada a l’any 1624
 
 
 
 
 
 
 
 





 
 
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

SMÄDNÝ MNÍCH

  NOM: SMÄDNÝ MNÍCH TIPUS: Pilsen VOLUM: 55 CL GRADUACIÓ: A la llauna no ho diu, però deu de tenir de 3,5 a 4% DATA DE LA LLAUNA: 2...